De bandleden voorgesteld

JokeJoke Akerboom

Overdag is ze de lieve huisvrouw die zich af en toe laat verwennen door haar lieve man, maar op de woensdagavond ontpopt zij zich als de felle zangeres die wel even zal laten horen wat ze in haar mars heeft. Tussen de twee mannen van Out Of Mind voelt Joke zich helemaal thuis. Eerst rustig koffie drinken en daarna scheuren! Blues, rock en de oude liedjes met mooie of juist vuige teksten… Ze doet het allemaal.

ThijsThijs van Bakel

Thijs was de eerste die op het idee kwam met een paar leden van het koor (waarvan hij de drummer was) verder te gaan als coverband. Hoogste tijd voor een nieuw project, want na het stoppen van het koor kon het met de muziek niet zomaar over zijn. Deze drummer, die zich in de blues als een vis in het water voelt, stuwt de band als een vijfcilinder turbomotor vooruit. Zo krijgt elk nummer de energie en pit die het verdient.

DSCF3813Jasper Swank

De eerste kennismaking met de anderen was toen hij startte bij het koor als begeleidend pianist. Inmiddels is Jasper toetsenist in allerlei bandjes, koren en bezettingen. In de vele projecten die hij doet, staat plezier in het muziek maken voorop. Dat gebeurt dan ook volop tijdens de repetities van Out Of Mind. Er wordt hard gewerkt aan het repertoire, maar er is altijd ruimte voor eigen input en af en toe een spontane jam.